Over mij

Foto van mijzelf

Wie ben ik

Hallo! Jij komt hier vast een kijkje nemen om meer te weten te komen over mij, of niet? Anders ben je volgens mij niet op deze pagina "Over mij"!
Deze eerste zin beschrijft al gelijk een beetje hoe, en wie ik ben. Ik ben altijd al een beetje een grappenmaker geweest die de sfeer altijd omhoog wil krikken.

Ik zal maar bij het begin beginnen.
Ik ben Youri Oldenhof, geboren en getogen in het Brabantse dorpje Eersel. Ik woon daar nog steeds, en heb het daar nog steeds prima naar m'n zin. Ik vind dat dorpse gevoel heerlijk.
Mijn voornaamste hobby's zijn zeilen, fotografie, auto rijden en heb een grote passie voor muziek. Daarom speel ik zelf ook gitaar. Ik heb er meerdere, met allerlei verschillende soorten klanken. Hier kan ik echte en dag zoet mee zijn!

Ook heb ik sinds juli 2018 mijn rijbewijs (gehaald op m'n 17e). Sinds ik 18 ben geworden heb ik eerst vaak auto's van mijn ouders geleend, maar heb in maart toch besloten om een eigen auto te kopen. Dit omdat ik het super leuk vind om gewoon auto te rijden, en ten tweede omdat het dan mijn eigen schatje is! Je kan ermee doen wat je wilt. Zo heb ik na een maand de remklauwen rood geverfd voor een sportiever uiterlijk! Daar hou ik van.

Nog een grote passie van mij is fotografie (landschaps- en portretfotografie). Sinds dat ik geslaagd ben voor mijn havo diploma heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekregen. Deze hobby is binnen bijna een jaar al uitgegroeid tot een passie en uitlaatklep. Je komt dingen tegen die ik voor fotografie bijna nooit tegen kwam. Denk daarbij aan schitterende luchten, en landschappen op hun mooist in de vroege ochtendzon.

School

Momenteel studeer ik aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, en volg de studie HBO ICT & Media Design.
Ik ben altijd al redelijk perfectionistisch geweest. Daarom kan ik mezelf denk ik wel beschrijven als een student die alles goed wil doen, en alles doet om het hoogste punt te halen! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, vandaar ook de vele verschillende hobby's. Ik wil alle dingen leren die me intressant lijken. Daar hoort dus ook ICT & Media Design bij.
Ik heb ook al wat ervaring met coderen en websites bouwen. Op de havo heb ik namelijk twee jaar informatica gevolgd, en werk momenteel bij een media bedrijfje waar ik custom Wordpress websites bouw voor klanten. Hier werk ik met programeertalen als HTML, CSS, PHP, JSON en Javascript.

Werkervaring

2018 - heden | Veryweb
Webdeveloper & Fotograaf

2017 - 2018 | PLUS Van de Huijgevoort
Vulploeg- en kassamedewerker

2014 - 2017 | SPOTTA
Folders bezorgen

2013 - 2014 | AXENDER
Folders bezorgen

Opleidingen

2018 - heden | HBO ICT & Media Design
Fontys Hogeschool, Eindhoven

2013 - 2018 | HAVO, Economie & Maatschappij
Sondervick College, Veldhoven

HTML
90%
CSS
65%
JavaScript
25%
PHP
40%
Premiere
75%
Lightroom
85%
Fotografie
80%

Fotografie

Tijdens de tussentijdse beoordeling namen mijn docenten een kijkje op mijn Instagram profiel voor mijn fotografie. Zij waren hier erg van onder de indruk en Sebastiaan vertelde mij dat dit soort foto's mij zeker een betere media designer maken. Vandaar ook het verzoek om mijn foto's te koppelen aan mijn portfolio. Erg leuk om te horen!
Hieronder dus een aantal van mijn beste foto's! Als je meer wilt zien, klik dan even hier!

p1
p14
p9
p1
p14
p9
p1
p7
p9
p6
p8
p5
p2
p3
p4