selfportrait_1.jpg

About Me

Hallo! Jij komt hier vast een kijkje nemen om meer te weten te komen over mij, of niet? Anders ben je volgens mij niet op deze pagina "Over mij"!
Deze eerste zin beschrijft al gelijk een beetje hoe, en wie ik ben. Ik ben altijd al een beetje een grappenmaker geweest die de sfeer altijd omhoog wil krikken.

Ik zal maar bij het begin beginnen.
Ik ben Youri Oldenhof, geboren en getogen in het Brabantse dorpje Eersel. Ik woon daar nog steeds, en heb het daar nog steeds prima naar m'n zin. Ik vind dat dorpse gevoel heerlijk.
Mijn voornaamste hobby's zijn zeilen, fotografie, auto rijden en heb een grote passie voor muziek. Daarom speel ik zelf ook gitaar. Ik heb er meerdere, met allerlei verschillende soorten klanken. Hier kan ik echte en dag zoet mee zijn!

Ook heb ik sinds juli 2018 mijn rijbewijs (gehaald op m'n 17e). Sinds ik 18 ben geworden heb ik eerst vaak auto's van mijn ouders geleend, maar heb in maart toch besloten om een eigen auto te kopen. Dit omdat ik het super leuk vind om gewoon auto te rijden, en ten tweede omdat het dan mijn eigen schatje is! Je kan ermee doen wat je wilt. Zo heb ik na een maand de remklauwen rood geverfd voor een sportiever uiterlijk! Daar hou ik van.

selfportrait2.jpg

Landscapes

fog.jpg
pink_water.jpg
sunrise_snow.jpg
sun2.jpg

"Ik ben eigenlijk al vanaf kleins af aan bezig met camera's, tot vorig jaar. Toen heb ik van mijn ouders mijn eerste spiegelreflexcamera gekregen.
Hierna is mijn passie voor fotografie alleen maar groter geworden."

Travel

turkey2.jpg
steer.jpg
cloud_pan.jpg
hellevoetsluis.jpg
snowboard.jpg

Opleidingen

Momenteel studeer ik aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, en volg de studie HBO ICT & Media Design. Ik ben altijd al redelijk perfectionistisch geweest. Daarom kan ik mezelf denk ik wel beschrijven als een student die alles goed wil doen, en alles doet om het hoogste punt te halen! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, vandaar ook de vele verschillende hobby's.

snow.jpg

Portraits

diver.jpg
girlfriend.jpg
vitor.jpg